Sascha van Liefs uit Zierikzee winkel Zeeuwse meeuw Liefs uit Zierikzee winkel Oorbellen bij Liefs uit Zierikzee winkel

Liefs uit Zierikzee is een conceptstore

We werken samen met leuke ondernemers die unieke producten maken of de allerleukste producten selecteren en inkopen. Ieder hoekje in onze winkel is met veel liefde en passie ingericht door een van de deelnemende ondernemers.

Liefs uit Zierikzee winkel

Onze stenen winkel

Ieder hoekje heeft een eigen gezicht en een eigen verhaal waarover we je graag meer vertellen wanneer we jou in onze winkel zien.

Doordat we steeds heel veel leuke, nieuwe producten binnen krijgen is het niet mogelijk om alles direct in de webshop te plaatsen. Mocht je in de winkel iets hebben gezien en vind je dit product niet terug in de webshop dan mag je ons altijd mailen. Wij helpen je graag en kunnen (indien mogelijk) de producten dan alsnog aan je toezenden.

Zierikzee

Over Zierikzee

Zierikzee is een bruisende stad in de provincie Zeeland. Je kunt hier heerlijk rondstruinen in de oude straatjes, genieten in het haventje waar veel mooie boten en jachten liggen, een stadswandeling maken of een van de 568 (!) monumenten bezoeken. Overal vind je heerlijke terrasjes om je heerlijk in de watten te laten leggen.

En last but not least…. Er zitten heel veel leuke authentieke winkeltjes in Zierikzee die allemaal het bezoeken waard zijn. En vergeet dan zeker niet om ook even in onze winkel te komen kijken.

De nieuwste vondsten

1 of 4