Oorbellen bij Liefs uit Zierikzee winkel

Liefs uit Zierikzee

In onze gezellige winkel vind je unieke producten. Ons assortiment kenmerkt zich door originele en duurzame cadeauartikelen. Dat in combinatie met mooie kleding maakt dat je hart een sprongetje maakt zodra je onze winkel binnen stapt.

Wij vinden het een leuke uitdaging om voor jou de tofste items bij elkaar te zoeken. Dit doen we natuurlijk niet alleen. Naast enkele ondernemers die bij ons een vast plekje huren, werken wij ook samen met gerenommeerde merken.

Het kan niet anders dan dat je bij ons met een glimlach door de winkel struint.

Liefs uit Zierikzee winkel

Onze webshop

Naast onze winkel in Zierikzee kun je onze producten ook bewonderen vanuit je luie stoel. In onze webshop kun je zonder afleiding op je gemak de leukste items vinden.

Heb je iets in onze winkel gezien wat je niet terugvindt in onze webshop?
Laat het ons weten.

Als het kan sturen we het gewenste artikel naar je toe. Zo wordt shoppen een koud kunstje.

Zierikzee

Over Zierikzee

Zierikzee is een bruisende stad in de provincie Zeeland. Je kunt hier heerlijk rondstruinen in de oude straatjes, genieten in het haventje waar veel mooie boten en jachten liggen, een stadswandeling maken of een van de 568 (!) monumenten bezoeken. Overal vind je heerlijke terrasjes om je heerlijk in de watten te laten leggen.

En last but not least…. Er zitten heel veel leuke authentieke winkeltjes in Zierikzee die allemaal het bezoeken waard zijn. En vergeet dan zeker niet om ook even in onze winkel te komen kijken.

De nieuwste vondsten

1 of 4