Retourneren

Retouren webshop:

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de producten. Mocht een artikel toch niet aan jouw verwachtingen voldoen dan heb je het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Graag ontvangen wij van jou een mail met daarin de producten die je wil retourneren. Wij sturen jou dan een retourformulier die je samen met de producten aan ons toe kunt sturen. Je hebt na de annulering nogmaals 14 dagen om de producten aan ons toe te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten van het retourneren komen voor jouw rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product inclusief alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten aan je overmaken.

Retouren winkel:
Wij bieden in onze winkel de mogelijkheid om kleding te passen en producten te testen. Bij retourneren van producten  die in onze winkel zijn gekocht ontvangt u derhalve van ons een tegoedbon met het aankoopbedrag. 

Conceptstore Liefs uit Zierikzee
Poststraat 5
4301 AA  Zierikzee
Telefoon (0031)06-30168310

KVK 77493338
BTW NL001880297B20